logo

Knjiga: Šepet mojega srca

Za naročilo pošljite mail na drustvoskdmh@gmail.com

Nekateri me poznate le bežno, nekateri zelo dobro, nekateri pa mogoče sploh ne in imate le svojo lastno predstavo o meni.

 

Tako kot se v življenju vse spreminja v našem zunanjem svetu, se tudi znotraj nas, pa čeprav na nekem nivoju lahko izgleda kot, da vse ostaja isto. Tako nekako so se dogajale tudi spremembe v meni, ko sem bila pripravljena spoznati sebe v celoti in svoj notranji svet.

 

Pot k sebi je bila tako razgibana, da sem vsa svoja spoznanja, izkušnje in vedenja  zapisovala ter v letu 2021 vse strnila v zaključeno celoto. Nastala je knjiga Šepet mojega srca, ki se je ves čas pisala iz strasti do notranjega vedenja, novih spoznanj, čutenj, izkušenj in modrosti.

 

Nikoli nisem niti pomislila, da bom kdaj koli napisala knjigo. Vendar življenje nas vedno znova preseneti.

 

Knjiga Šepet mojega srca vsekakor zaznamuje začetek nove poti in njena izdaja mi predstavlja zelo velik izziv, saj na tem področju nimam preteklih izkušenj in znanja.

 

Dolgo sem premišljevala kako naj se lotim prodaje, izdaje in predstavitve knjige. Po dveh mesecih notranjega povezovanja s svojim srcem in dušo v tišini, sem začutila svoj odgovor in tako sprejela, da se tega lotim na malo drugačen, svoj način, brez pričakovanj, korak za korakom, lahkotno, odkrito, srčno, ranljivo in čutno, saj vsi ti deli predstavljajo velik del mene in moje esence.

 

Zato, dragi moji, če ste zašli na to spletno stran, to vsekakor ni naključje. Namen knjige je, da odprete svoje srce in se mogoče podate na svoje lastno notranje potovanje. Odpreti srce in se predati življenju lahko na videz izgleda strašljivo, vendar z ljubeznijo je vse mogoče in v knjigi boste našli prav to.

 

Vesela bom vsakršne podpore, ki jo lahko izkažete z nakupom knjige zase ali pa jo podarite nekomu za darilo, če le tako začutite v svojem srcu.

 

Knjiga bo predstavljena in izdana konec meseca Oktobra, sprejemam pa naročila od 15.09.2021 naprej.

 

Redna cena knjige znaša 22,00 eur.

 

Hvala vam, da ste bili nekoč in nekdaj del mojega potovanja, nekateri pa še vedno potujete z menoj.

 

Rada vas imam ❤❤❤

 

Za naročilo pošljite mail na drustvoskdmh@gmail.com